מבזק מטייבה

Posted on 23 ביולי 2011 של

4


צוות של הבי-בי-סי התחקה אחרי המסע המפותל שעוברת בירה טייבה מרגע הכנתה ועד בקיעתה מהברז המפואר הנטוע בחלקו הדרומי של הבר של אוגנדה. העילה: הטייבאיסטים, בני משפחת חורי, החליטו להגביר את נוכחותה הבינלאומית של המבשלה. בדרך יהיה עליהם לצלוח את המכשולים שכופה עליהם הכיבוש הישראלי, שהופך נסיעה של חצי שעה למסע של כמה שעות. הספק שלנו, פראח, מככב בכתבה ומסביר: "הם בודקים את הכל, וזה לוקח זמן רב. הם שולחים את הכלבים לבדוק את המוצרים – למעשה, אנחנו נתונים לחסדיהם של הכלבים. לפעמים הכלבים עייפים, אז סוגרים את המעבר".

ואם כבר אלכוהול ערבי: הנה מה שיצא מביקור של הסי-אן-אן במזקקת זועמוט הירדנית, יצרנית ערק אלבוסתן וערק זועמוט – שני ערקים שמתברגים בקלות בחמישייה הפותחת של הערק הניתן להשגה בישראל.

ואם כבר #2: "זמן ירושלים" על אל-ביר, הידוע גם בתור הבר ללא השלט הצמוד לאוגנדה (22.7.2011).

ואם כבר #3: משלחת נסיינים מטעם אוגנדה תצא לדגום אירוע חומוס מסקרן – משהו שנקרא "פסטיבל מרחבא", שבו עשרה חומוסאים אלמונים, מומחים שעיקר עשייתם החומוסאית נשמרה עד כה למעגליהם הקרובים, יכינו חומוס בבתיהם לזרים גמורים כדוגמתנו. הלוקיישנים: אבו-גוש, רמלה, יפו, פרדיס, דליית אל-כרמל, עכו, חיפה (הקשר לפוסט זה: כל החומוסאים ערבים). המועד: 27-28.7. על ההפקה חתום חומוס צבר, הזרוע הממרח-מזרחית של תאגיד נסטלה העולמי, שהוא אגב אחד היצרנים המרכזיים בעולם של מזון לכלבים.

מודעות פרסומת